Wat is Oneness Deeksha?

Oneness Deeksha (ook wel Blessing genoemd) is een overdracht van eenheidsenergie die je in contact brengt met jouw Hogere Bewustzijn. Deze energie wordt doorgegeven door de handen zachtjes op het hoofd te leggen en duurt ruim een minuut. Met de overdracht van deze energie komt er een proces op gang, worden blokkades opgeruimd en groei je in bewustzijn. Deze groei werkt door op alle facetten van je leven. Het is goed om deze energie regelmatig te ontvangen om de groei te ondersteunen.

Doel Oneness

Het doel van Oneness is om zoveel mogelijk mensen naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Dit bewustzijn wordt ook wel eenheidsbewustzijn genoemd. In deze staat kun je ervaren dat alles met elkaar verbonden is. Als er veel mensen wereldwijd in deze staat leven, heeft dat een enorm effect op de wereld. Zo kan er een wereldwijde verandering in bewustzijn ontstaan. Er is een kritische massa van tienduizenden mensen nodig die deze staat hebben bereikt. Daarna komt de gehele mensheid automatisch in een staat van hoger bewustzijn.

Groeien in bewustzijn chakras

Oneness is een makkelijke manier om te groeien in je bewustzijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het ontvangen van Oneness Energie, de Oneness Deeksha. Deze energie brengt je snel en krachtig in contact met je Hogere bewustzijn wat veranderingen teweeg brengt op allerlei gebieden:

  •  gezondheid en vitaliteit
  • leven vanuit je hart
  • sprankelende relaties
  • contact het ‘hogere’
  • werk en carrière

Jouw rol

Als je een rol wilt spelen in deze wereldwijde transformatie kun je naar Oneness bijeenkomsten gaan of een tweedaagse training volgen. Je kunt ook naar India gaan om daar een training te volgen. Het enige wat je nodig hebt is jouw passie om in contact te komen met je hoger bewustzijn en de kracht van Oneness Deeksha.
Wil je nog meer bijdragen? Laat je dan initiëren tot Deekshagever in een tweedaagse Oneness Awakening training. Op die manier kan jij de Oneness energie aan anderen geven. Kijk in de agenda voor een Awakening training.