Wat is magnetiseren?

Het toepassen van handoplegging als paranormale of alternatieve geneeswijze gaat ver terug in de tijd. Acupressuur bijvoorbeeld is een Chinese geneeswijze door handoplegging, die al 5000 jaar gepraktiseerd wordt in China en India. Ook in het oude Egypte werd het beoefend, volgens de zogenaamde papyrus-Ebers uit ca. 1552 v.Chr. In oude tijden was deze methode van genezen heel gewoon en elke stam of groep had zijn eigen priester, priesteres of sjamaan, die zich met deze geneeswijze bezighield. De eerste artsen waren dan ook priesters, medicijnmannen en sjamanen. West-Europa kwam ermee in aanraking door de eigen Germaanse en Keltische tradities en later via het Christendom.

Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze. Handoplegging begrijpen de meeste mensen wel.

Je hebt meerdere lichamen dan alleen je fysieke lichaam. In de onzichtbare lichamen (voor de meeste mensen) zitten emoties, ook je kennis over zaken, je overtuigingen, je verdriet, nare gebeurtenissen… noem maar op. Meer een blauwdruk van je leven. Kun je je voorstellen dat er in de jaren wel hier en daar wat gebeurd is? En wat een energie blokkade dit kan opleveren.

Hierbij worden blokkades (die de energiestroom in uw lichaam tegenhouden of verminderen) verwijderd of vermindert, en worden uw chakra’s (energiecentra in het lichaam) en aura (energieveld buiten het lichaam) voorzien van nieuwe energie.