Wat heeft Munay-Ki mij gebracht

Naar jaren bezig te zijn met mijn eigen spirituele groei bleef er altijd nog wat ontbreken. Ik kon mijn vinger er niet opleggen wat het was, maar mijn zoektocht bleef bestaan. Ik voelde mij niet compleet.
Bij een van mijn cursussen mocht ik kennis maken met de Munay-ki.
En toen wist ik het. Dit is het. Dit is waar ik op zoek naar was.

Je werkt vanuit je innerlijke kern en spirit en dit brengt je op hogere niveau van bewustzijn. Het brengt je naar de goddelijke kern en pure bron.

De inwijdingen van Munay-ki heeft invloed op gezin, werk, vrienden en omgeving. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht en met je goddelijke natuur. Munay-ki brengt je bij je ware bestemming hier op aarde, je gaat in je volledige kracht staan.
Tijdens de inwijdingen kreeg ik van mijn sjamanen heel veel tools, wat ik nu gebruik tijdens de inwijdingen. O.a. mijn tonen. Later kreeg ik door dat dit mijn zielen-tonen zijn. En hiermee kan ik iedereen tot een hoger niveau healing geven. Ik sta werkelijk in mijn eigen krachten m.b.v. mijn sjamanen.
Munay betekent Liefde
Ki Betekent Kracht/Energie
Munay-Ki Ik hou van je
Wees wie je werkelijk bent